En föreställning om rädsla och mod. Bu och Farbror möts i skogen och upptäcker skillnaden mellan sånt som är farligt eller bara känns läskigt.

Farbror är ute och fiskar. Han träffar den nya bekantskapen BU, som befinner sig i skogen på jakt efter farligheter. Tillsammans utforskar de vad en kan vara rädd för. En slemmig fisk, en groda som lurar en att gå vilse och sprattelbeningspindel är några av sakerna att upptäcka. Vad är mod och när är en modig är också något som Bu undrar över.

“Den halvtimmes långa föreställningen avslutas i plingande dur i en härligt lekfull rimmad duett kring allehanda ting man kan vara rädd för såsom en bullrande diskmaskin, en tokig kanin eller farmors porslin.”
-Anders Hoffsten Norrbottens-Kuriren 23/1-2020

“Det var en jättebra teater som var bra anpassad till barn, både spännande och rolig och handlade om ett ämne som är relevant i förskoleåldern. En av de bästa teatrar vi sett som är för barn! När barnen kom tillbaka till förskolan började de själva spela teater för varandra.” -Maria Ekström, Rektor Charlottendals förskola

Gör en intresseanmälan redan idag!

Bu! Vem är du?

Allmänt

Målgrupp: 3-6 år
Längd: 30 min
Publikantal: 60 st
Spelyta: 4 x 5 meter*.
Takhöjd: 2.4 meter
El-krav: 10A
Mörkläggning: ingen
Bärhjälp: nej
Gage: 1:a fst: 9500 kr, 2:a fst samma dag & lokal: 5000 kr
Tillkommer Ev. resa & logi beroende på turnéläggning.

Manus & konstnärligt team: Manus: Robert Markström, Regi: Angelica Alkberg, Musik: Jakob Granqvist

Medverkande
Robert Markström & Malin Falk

* = Måtten är exklusive publikplatser. Arrangören står för sittplatser.