Lillasyster vill inget hellre än att få leka med sin storebror. I hennes värld kan allting hända, där är ingenting omöjligt. Men storebror vill inte leka med sin syster, han tycker att hon är för liten och vet ju inte hur en leker. Plötsligt råkar lillasyster hitta storebrors hemliga låda som han fått av farfar. Det är bara dem som har fantasi som får öppna lådan. Om en tänker på någonting riktigt intensivt och sedan öppnar lådan, så finns det där. Lillasyster säger att hon minsann har fantasi och därför måste få öppna den. Har du fantasi?

Tidningen NSD
“Millan hittar en hemlig låda som storebror har fått av farfar måste hon genomgå tre test för att få öppna den. Då visar det sig att Millan har mycket bättre fantasi än vad storebror någonsin trott – och plötsligt har de riktigt roligt tillsammans.

Vad som finns i lådan får barnen i publiken vara med och bestämma, men först måste de göra samma test som Millan. Och då flyger barnen runt månen, går på händer och förvandlar sig till djur – lätt som en plätt. Och inte heller föräldrarna i publiken kan låta bli att bli barn på nytt och få vara med och använda sin fantasi.”

 

Kontakta oss gärna för mer information.

Är ni medlem på Scenkonstportalen kan ni klicka här för att komma till föreställningssidan.

Vi vill också tipsa om att föreställningen “Leklådan” går via Skapande Förskola, då ingår även fantasiworkshop och fortbildning för personalen.

Gör en intresseanmälan redan idag!

Leklådan

Allmänt

Målgrupp: 3-6 år
Längd: ca. 40 minuter.
Publikantal: 60 personer.
Spelyta: 4×4 meter*.*.
Takhöjd: minst 2,40 meter.
El-krav: 10A.
Mörkläggning: ingen
Bärhjälp: nej
Gage: 1:a fst 9500 kr, 2:a fst samma dag&lokal 5000 kr.
Tillkommer logi, traktamente och resa.

Manus & konstnärligt team: Regissör: Emma Isaksson

Medverkande
Robert Markström & Agnes Kostet

* = Måtten är exklusive publikplatser. Arrangören står för sittplatser.