Mästerkatten i stövlar (5-12år)

Den här historien handlar om hur en simpel mjölnarson lyckas bli kung. Mjölnarsonen får ärva en katt av sin pappa, men han blir inte alls glad för katten utan tycker att hans bröder har fått mycket bättre saker. Mjölnarsonen bestämmer sig för att göra skinnhandskar av katten. Men då börjar katten att tala. Det som från början såg ut som en nitlott visar sig var högsta vinsten. Mjölnarsonen skonar katten liv och som tack använder katten sin list för att göra mjölnarsonen rik & berömd.

Med lekfullhet, snabba skiftningar och energi bjuder Robert Markström oss att stiga in i sagans underbara värld. Allt är möjligt. Golvet blir en enorm kornåker, mjölnarsonen blir kung och ängen brister ut i sång. Och Mästerkatten hur går det för honom? En föreställning fylld med roliga sagofigurer i en magisk värld.

Dagbladet:
”Robert Markström utför showen mycket bra och skiftar mellan sina karaktärer mycket utmärkt./…/ Han gör historien spännande – från början till slut.”

Tidningen Ångermanland:
”Trollband barnen i 45 minuter med sin enmansshow”

Affischbild Mästerkatten i stövlar.

Arrangörer

Här till höger har du som arrangör eller intresserad av föreställningen “Mästerkatten i Stövlar” möjlighet att se vad som krävs för att vi ska kunna spela hos er.

Är ni medlem på Scenkonstportalen kan ni klicka här för att komma till föreställningssidan.

Allmänt

Målgrupp: 5-12 år.
Längd: ca. 35 minuter.
Publikantal: 60 personer.
Spelyta: 4×4 meter*.
Takhöjd: minst 2,40 meter.
El-krav: inga.
Mörkläggning: ingen.
Bygg/rivningstid: 60/30 minuter.
Bärhjälp: nej.
Gage: 6000 kr.
Tillkommer: logi, traktamente och resa.

Medverkande
Robert Markström

* = Måtten är exklusive publikplatser. Arrangören står för sittplatser.

Gör en intresseanmälan av föreställningen “Mästerkatten i stövlar” redan nu.Skådespelare Robert Markström.