En sommarmorgon sitter en liten skräddare på sitt bord vid fönstret. Han är på gott humör och syr av alla krafter. Då kommer det en bondgumma gatan fram och ropar: – God sylt till salu! God sylt till salu! Skräddaren köper ett halvt hekto av sylten som han brer på en smörgås. Smörgåsen drar till sig mängder av flugor som irriterar skräddaren till vansinne.

Robert Markström - Teaterdirektör/SkådespelareHan drämmer till dem med en tygbit och lyckas döda sju i en smäll. – Vilken karlakarl man är! sa han och beundrar själv sin skicklighet. Det måste hela världen få veta! Ett äventyr där den tappre skräddaren besegrar stora jättar och en farlig enhörning tack vare sitt mod och sin list.

Efter succén med Mästerkatten i stövlar kommer nu Den tappre lille skräddaren. Ett äventyr där list slår styrka. Endast med sin kropp och röst som uttrycksmedel lyckas Robert med konsten att måla upp fantastiska miljöer och roliga karaktärer.

Norran
”Det är fysisk enmansteater när den är som bäst. En tom scen med svart bakgrund, ingen dekor och inga speciella scenkläder. Ändå bjuds åskådarna på fantastiska bilder och upplevelser.”

Gör en intresseanmälan redan idag!

Ett teckat träd med två sovande troll under. Uppe i trädet har en man klättrat ut på en gren och släpper en stor sten som faller mot det ena trollets huvud.

Allmänt

Målgrupp: 6-12 år.
Längd: ca. 40 minuter.
Publikantal: 60 personer.
Spelyta: 4×4 meter*.*.
Takhöjd: minst 2,40 meter.
El-krav: Inga.
Mörkläggning: ingen.
Bärhjälp: Nej.
Gage: 1:a fst 6000 kr, 2:a fst samma dag&lokal 4000 kr
Tillkommer logi, traktamente och resa.

Manus & konstnärligt team: Regissör: Emma Isaksson

Medverkande
Robert Markström

* = Måtten är exklusive publikplatser. Arrangören står för sittplatser.