Detta är en gammal annons och tjänsten är redan tillsatt.

Är du nyfiken på en privat teater?
Vill du bearbeta den marknad som finns för teaterns uppsättningar och andra tjänster som vi säljer?
Vi behöver dig som driver försäljningen kontinuerligt övre tid.
Som vår nya medarbetare kommer du att bidra till att vi utvecklas utifrån den strategi som är lagd och att vi därigenom utvecklar varandra.

Vi söker dig som gillar och är duktig på att skapa långsiktiga relationer. Genom att besöka ex. vis skolor för att sälja in skapande skola, skapande förskola eller annat koncept och där sälja in idéer och verkställa dem tillsammans med ansvariga inom Teater Mila. Vi utbildar dig i våra produkter och tjänster. I rollen som säljare bokar du själv in dina möten, upprätthåller kontakter och relationer.
Resor förekommer i tjänsten, men går att samordna så att du är borta ca en vecka i månaden under högsäsong. Vi följer skolornas läsår, vilket innebär att vi kan ge dig ledigheter vid jul- påsk och sommarlov.

Du har godkända gymnasiebetyg. Har du dessutom pedagogisk utbildning är det meriterande. Körkort B är ett krav.
Dina egenskaper kan vara uppriktig och ärlig, flexibel, öppensinnad, utåtriktad, organiserad och fantasifull.
Stämmer något av det här in på dig? Då vill vi gärna träffa dig.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Teater Mila med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på 0733-434343. Din ansökan skickar du till maria.soderberg@dareconsulting.se.