Skådespelare till Teater Mila – Luleå

Detta är en gammal annons och tjänsten är redan tillsatt.

Vi söker en skådespelare för turnerande med föreställningen ”Vara Vänner” där du ska kunna spela en 11-åring. Tjänsten gäller även föreställningen ”Bara vara Sara” där du spelar en 12-årig tjej. Föreställningarna är fysiska och innehåller sång.

I din roll som turnerande skådespelare ingår bygge/rivning av scenografi, hantering av scentekniken samt att hålla i workshops. Dina egenskaper kan vara uppriktig och ärlig, flexibel, öppensinnad, utåtriktad, organiserad och fantasifull.

Du har godkända gymnasiebetyg. Du har relevant utbildning inom skådespelaryrket. Har du dessutom pedagogisk utbildning eller erfarenhet är det meriterande.

Körkort B är ett krav.

Stämmer något av det här in på dig? Då vill vi gärna höra från dig.

 

Anställningsvillkor

Tjänsten startar 1 augusti och innebär heltid i minst 3 månader, med goda chanser till förlängning. Teater Mila tillämpar Teaterförbundet och Teatercentrums kollektivavtal för fria grupper.

 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt Robert Markström 070-250 69 06
Din ansökan skickar du till info@teatermila.se.

Sista ansökningsdag är 2 juli 2018.

 

Om Teater Mila

Personal våren 2018

Personal våren 2018.

Teater Mila är en turnerande teater som startade 2004 och har idag 5 anställda. Vi utgår från Luleå. Spelar på skolor, förskolor, bibliotek, och teatrar runt om i Sverige, med fokus på de fyra nordligaste länen.  På Teater Mila vill vi verka för det goda berättandet. Vi vill att vår publik och våra deltagare ska känna sig delaktiga. En bra berättelse ger sina åhörare bilder för deras inre, precis som en bra bok. Idag består vår verksamhet av tre huvudområden; föreställningar, skapande förskola och -skola samt utbildningar. Läs mer på www.teatermila.se.