Leklådan (3-6år)

Lillasyster vill inget hellre än att få leka med sin storebror. I hennes värld kan allting hända, där är ingenting omöjligt. Men storebror vill inte leka med sin syster, han tycker att hon är för liten och vet ju inte hur en leker. Plötsligt råkar lillasyster hitta storebrors hemliga låda som han fått av mormor. Det är bara dem som har fantasi som får öppna lådan. Om en tänker på någonting riktigt intensivt och sedan öppnar lådan, så finns det där. Lillasyster säger att hon minsann har fantasi och därför måste få öppna den. Har du fantasi?

 

Tidningen NSD år 2010:
“Millan hittar en hemlig låda som storebror har fått av farfar måste hon genomgå tre test för att få öppna den. Då visar det sig att Millan har mycket bättre fantasi än vad storebror någonsin trott – och plötsligt har de riktigt roligt tillsammans.

Vad som finns i lådan får barnen i publiken vara med och bestämma, men först måste de göra samma test som Millan. Och då flyger barnen runt månen, går på händer och förvandlar sig till djur – lätt som en plätt. Och inte heller föräldrarna i publiken kan låta bli att bli barn på nytt och få vara med och använda sin fantasi.”

 

Kontakta oss gärna för mer information.

 

 

Arrangörer

Här till höger har du som arrangör eller intresserad av föreställningen “Leklådan” möjlighet att se vad som krävs för att vi ska kunna spela hos er.

Är ni medlem på Scenkonstportalen kan ni klicka här för att komma till föreställningssidan.

Vi vill också tipsa om att föreställningen “Leklådan” går via Skapande Förskola, då ingår även fantasiworkshop och fortbildning för personalen.

Allmänt

Målgrupp: 3-6 år.
Längd: ca. 40 minuter.
Publikantal: 60 personer.
Spelyta: 4×4 meter*.
Takhöjd: minst 2,40 meter.
El-krav: 1x 10A.
Mörkläggning: ingen.
Bygg/rivningstid: 120/60 minuter.
Bärhjälp: nej.
Gage: 5.400 kr.
Tillkommer: logi, traktamente och resa.

Medverkande
Jonas Berglund & Lisa Lundqvist

* = Måtten är exklusive publikplatser. Arrangören står för sittplatser.

Gör en intresseanmälan av föreställningen “Leklådan” redan nu.Affischbild Leklådan


Föreställningsbild - Leklådan